2. veebruar 2009

Esimene postitus


Tänane Eesti on jõudnud pöördepunkti. Kas meil õnneustub viia meie majandus uuele tõusule, kas meil õnnestub päästa meie surve alla sattunud sotsiaalsfäär, kas meil õnnestub tagada õiglased lahendused kõigile sotsiaalsetele ja elanikkonna gruppidele ning kas meil õnnestub taasavastada Eesti identiteet maailmas - need on küsimused, mis puudutavad täna Eestit rohkem, kui kunagi varem.

Arvestades tänase olukorra erakorralisust on nii poliitikute kui ka kõigi teiste ühiskonna liikmete kohustus suhelda avalikkusega rohkem kui kunagi varem. Pean seda ka enda kohustuseks ja tulenevalt sellest sai avatud ka see blogi.

Blogis tahaksin ma edaspidiselt kajastada Eesti elu valupunkte ja põletavaid teemasid. Osutada tähelepanu sellele, kuidas nende probleemkohtadega peaks tegelema ja mida konkreetselt oleks vajalik ette võtta. Soovin kajastada minu seisukohalt olulisemaid Riigikogus toimuvaid sündmusi ja ka üldse ühiskonnas aset leidvaid tegevusi. Proovin näidata, kuidas meie poliitika võib Eesti elu tegelikult paremaks muuta ja et poliitikud ei ole lihtsalt endale riigi vara ahnitseda püüdev ühiskonna kiht. Ühesõnaga on minu blogi eesmärgiks anda omapoolne positiivne panus selleks, et meil kõigil paremini läheks ja me tänastele raskustele alla ei vannuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar