8. juuni 2009

Keskerakond võitis


Europarlamendi valimised võitis Keskerakond. Tulemus oli oodatav, olgugi, et seda ei saanud sellisel kujul varemalt väga kindlalt välja öelda. Eesti vajas muutust ja Eesti selle muutuse ka sai. Eesti rahvas on aru saanud, et sellisel kujul enam edasi minna ei saa. Eesti rahvas teeb õigeid valikuid.

Keskerakond võttis endale vastutuse. Keskerakond oskab vastutust realiseerida täie teadlikkuse juures ja tehes seda parimal viisil Eesti rahva heaks. Eesti rahva huvid on Euroopas vähemalt Keskerakonna saadikute läbi kindlates kätes. Selle üle on hea meel.

Eestis on muudatused alanud ja loodame, et need muudatused jätkuvad ka kõigis teistes olulistes valdkondades. Me vajame korda eelarves, me vajame majanduslanguse peatumist, me vajame töökohti ja palju palju muud. Keskerakond seisab selle eest.

Hea on see, et Keskerakonnal on nüüd olemas täiendav ja värskendatud rahva mandaat. Järgmise sammuna tuleb otsustavalt vastu minna kohalike omavalitsuste valimistele. Eks ühiskondlikud protsessid võtavad oma aja, kuid praegu viitavad kõik märgid sellele, et Eestis hakkavad asjad tasapisi muutuma. Keskerakonna võit on Eesti võit ja Eesti võit on Keskerakonna võit.

Palju õnne!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar