3. aprill 2009

Keskerakond päästab II samba ja Eesti inimeste tuleviku


Viimastel päevadel, ja eriti täna, on ajakirjanduses väga palju juttu olnud kogumispensioni II samba külmutamisest ja sellest, kuidas valitsus sellise käitumisega naha sisuliselt kõigil Eestlastel üle kõrvade tõmbab.

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar kirjutab tänases Postimehes pika loo teemal: „Negatiivne reklaam fondimaailmas,” kus analüüsib põhjalikult teise pensionisambasse tehtavate sissemaksete peatamisega kaasnevaid negatiivseid külgi. Ta kirjutab: „Sisuliselt on käik võrreldav Eesti rahva eksistentsiaalsete garantiide ja tulevikukindluse kallale minekuga. Maksete külmutamisega annab riik rahvale sõnumi, et riik ja valitsus ei hooli Eesti elanike tuleviku kindlustamisest, Eesti inimeste saatus on riigile ükskõik ning et Eestis ei saa mitte millelegi enam kindel olla.”

Artiklis on loomulikult toodud veel palju olulisi momente, soovitan kindlasti lugeda.

Arvestades seda, millise kiirusega, avaliku arutelu puudumisega ja ootamatusega on praegune parempoolne valitsus hakanud ründama inimeste ühte kõige pikema perspektiiviga tehtud otsust, siis tõesti ei ole siin Eestis võimalik millegile enam kindel olla.

Stabiilset tulevikku lootvatel inimestel on sisuliselt kaks võimalust:

1. Lahkuda Eestist ja leida endale usaldusväärne ja inimestest hooliv riik.

2. Koonduda kokku, toetada Keskerakonda ja üheskoos taasluua siiski selline Eesti, mis seisab inimeste eest ja millele saab kindel olla ka tulevikus.

Kahjuks on tänaseks paljud inimesed juba Eestist lahkunud ja uute valitsusapsakate ilmnedes plaanivad üha rohkemad inimesed ära minna. Mina kutsun siiski muutma oma riiki selliseks, et meil kõigil meeldiks siin elada. Toetame Keskerakonda, toetame sellise Eesti taasloomist, mis meid kõiki elus edasi aitaks ja millele saaksime kindel olla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar