1. märts 2009

Tallinn tegutseb – Tallinn võidab


Ootamatult on saabunud 1. märts. Märtsis algab kevad – uue alguse ja kasvu sümbol. Märtsist võib sõita suverehvidega – mis suvise teekatte korral tagavad märksa parema haakumise, kui talvine autouisutamine.

Märts 2009 on uue alguse ja konkreetse haakumise kuuks ka kohalike omavalitsute poliitikas, eelkõige Tallinnas – Eesti KOV-de lipulaevas. Märtsi esimesel Tallinna Linnavolikogu istungil 5. märtsil on päevakorras punkt läbirääkimiste alustamiseks seitsme kohaliku omavalitsusega Tallinna linnaga ühinemiseks ja haldusreformi läbiviimiseks pealinna regioonis – ettekandja Tallinna Linnavolikogu esimees Toomas Vitsut.

Tallinn läheb haldusreformiga edasi kuni võiduka lõpuni. Tallinna linn ja Tallinna Linnavolikogu linna huvide eest väljas olevad liikmed ei ole lasknud ennast heidutada parempoolsete poliitiliste jõudude destruktiivsetest katsetest heade algatuste mahasurumisel. Tallinn tegutseb sihikindlalt – Tallinn seisab selle eest, et head ideed ei jääks jutu tasemele vaid haakuksid reaalsusesse ja tagaksid kiire edasimineku nagu suverehvid kevadisel kuival teekattel.

18. oktoober 2009.a. on kohaliku omavalitsuse volikogude valimispäev. Ambitsioone kohalike omavalitsuste lipulaeva Tallinna rooli haaramiseks on paljudel isikutel ja erakondadel. See tähendab tugevat võitlust ja konkurentide sõda Tallinna linna heade algatuste vastu. Sellest kadedusesõjast tuleb aga üle olla ja Tallinna head ideed kõik ellu viia – ja seda vaatamata valimisaastale.

Siin ei jäägi muud üle, kui Tallinnale pöialt hoida ja võimalusel igati nõu ja jõuga toeks olla. Kutsun kõiki, kel vähegi hoolivust meie pealinna osas, toetama Tallinnat ja seisma õigete algatuste eest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar